Ogłoszenie

#1 2010-11-05 12:37:09

legia_9

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2010-08-10
Posty: 69
Punktów :   
Silnik :: 1.6 Benzyna
Moc [KM] :: 100
Rok :: 1998

Moduł komfortu

Witam

Chce zakupić moduł komforu to mojego golfa i moje pytanie brzmi: To bez znaczenia jaki kupie?( na pewno do IV) ale chodzi mi o to czy jakis konkretny numer musi on posiadac co do mojego golfa wersji? kompletnie sie na tym nie znam i nie chce kupic złego Prosze o pomoc. Pzdr.

Offline

 

#2 2010-11-06 21:41:55

 piotr

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1240164890.gif

Zarejestrowany: 2008-12-08
Posty: 1111
Punktów :   26 
Imię :: Piotr
WWW

Re: Moduł komfortu

musisz wymontowac swoj i sprawdzic nr modulu

Offline

 

#3 2010-11-07 00:37:22

legia_9

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2010-08-10
Posty: 69
Punktów :   
Silnik :: 1.6 Benzyna
Moc [KM] :: 100
Rok :: 1998

Re: Moduł komfortu

ale go nie mam:) chodzi mi o to ze nie mialem orginalnej elektryki w moim golfie iv (szyb, lusterek) i elektromechanik powiedzial mi ze jest wszystko na kabelki tak zwane i czesto robia sie błedy w komputerze np. wczoraj mi sie szyba nie chciala zamknac to zdjałem kleme z akumaltora zeby sie zrestowaly bledy i juz chodzi:) do poprawnego działania chyba potrzebny jest ten moduł komfortu?? tak?

Offline

 

#4 2010-11-07 09:40:40

 piotr

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1240164890.gif

Zarejestrowany: 2008-12-08
Posty: 1111
Punktów :   26 
Imię :: Piotr
WWW

Re: Moduł komfortu

a gdzie szukal ci elektryk modulu..???

Offline

 

#5 2010-11-07 14:51:24

legia_9

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Zarejestrowany: 2010-08-10
Posty: 69
Punktów :   
Silnik :: 1.6 Benzyna
Moc [KM] :: 100
Rok :: 1998

Re: Moduł komfortu

no chyba pod kierownica gdzies

Offline

 

#6 2010-11-07 18:16:32

 piotr

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1240164890.gif

Zarejestrowany: 2008-12-08
Posty: 1111
Punktów :   26 
Imię :: Piotr
WWW

Re: Moduł komfortu

legia_9 napisał:

no chyba pod kierownica gdzies

tak dokladnie pod kierownica.... a to ty sam robiles te elekt. szyby czy juz jak kupiles to miales to zrobione , jesli kupiles auto z ta przerobka to sam sobie zobacz czy go tam na pewno nie ma, znajduke sie w okolicy kolumny kierownicy po lewej stronie w takim prostokatnej czarnej plastikowej skrzynce...

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
implanty Szczecin busy Bruksela grzejniki wrocław Zakładanie firmy