Golf 4 Klub Polska

Golf 4 Klub Polska

Ogłoszenie


#1 2013-02-19 15:56:03

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

formatowanie laptopa

Panowie mam sprawę bo mam laptopa ASUSA już od ok 4 lat i nigdy jeszcze nie robiłem formata ..
Chciałbym zrobić format i najlepiej na nowo wgrać Windows 7 (bo chyba mam płytkę ) tylko co i jak??
Na google patrzyłem ale każdy co innego pisze...Potrzebuje formata
Windows 7 Home Premium 64bit

Offline

 

#2 2013-02-19 15:59:39

 kutacso

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

33554058
Skąd: Stargard Szczeciński
Zarejestrowany: 2011-09-08
Posty: 745
Punktów :   
Silnik :: 1.9 tDI
Moc [KM] :: 140
Rok :: 2000
Imię :: Mateusz

Re: formatowanie laptopa

Włóż płytę. Wyłącz kompa. Przy uruchamianiu musisz wystartować system z płyty. Wtedy po po kolei postępując sformatujesz a potem zainstalujesz na nowo win7.



kutacso

Offline

 

#3 2013-02-19 16:38:13

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

kutacso napisał:

Włóż płytę. Wyłącz kompa. Przy uruchamianiu musisz wystartować system z płyty. Wtedy po po kolei postępując sformatujesz a potem zainstalujesz na nowo win7.

Na mojej płycie jest napisane Windows 7 Home Premium 64 bit ale nie wiem czy to jest płytka windows czy może jakieś sterowniki..
Mam takie 2 identyczne płyty..
A masz moze link do pobrania jakiegoś Windowsa 7?? 64bit

Offline

 

#4 2013-02-19 16:55:17

 kamil20392

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

Skąd: Małopolska
Zarejestrowany: 2011-09-18
Posty: 842
Punktów :   19 
Silnik :: TDI
Moc [KM] :: 110+
Rok :: 1998
Imię :: Kamil

Re: formatowanie laptopa

włóż tak jak Ci powiedział kolega wyżej,jak wystartuje i zacznie się ładować to jest płyta z Windowsem,a jak chcesz pobrać to na chomiku jest dużo tylko trzeba mieć konto

Offline

 

#5 2013-02-19 18:20:45

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

Pisze  z kompa siostry
Zrobilem formata usunelo dysk D;o
Dodatkowo komp po ang a mialbyc po PL
Na dodatek jakes tam sterowniki chce a skad mam miec jak plyty nie mam..

Offline

 

#6 2013-02-19 18:30:55

 Adi_94

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

Skąd: Pomorskie
Zarejestrowany: 2012-07-25
Posty: 126
Punktów :   
Silnik :: 1.4
Rok :: 2002
Imię :: Adrian

Re: formatowanie laptopa

W wersji Home Premium nie da się zmienić języka, chyba że  ma pirata to możesz spróbować pobrać z tej stronki http://www.froggie.sk/download.html paczke z językami i wgrać PL
Ja osobiście polecam polecam pobranie jakieś 64bitowej Ósemeczki, dużo szybciej i lepiej śmiga

Ostatnio edytowany przez Adi_94 (2013-02-19 18:46:27)

Offline

 

#7 2013-02-19 19:03:01

 kamil20392

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

Skąd: Małopolska
Zarejestrowany: 2011-09-18
Posty: 842
Punktów :   19 
Silnik :: TDI
Moc [KM] :: 110+
Rok :: 1998
Imię :: Kamil

Re: formatowanie laptopa

nie zrobiłeś partycji i pewnie masz tylko dysk C,tutaj masz krok po kroku całą instalacje http://pclive.pl/porady-komputerowe/win … ows-7.html a sterowniki możesz rozpoznać poprzez program "everesthome220" on Ci poda wszystkie właściwości i wtedy szukasz sterowników

Ostatnio edytowany przez kamil20392 (2013-02-19 19:07:28)

Offline

 

#8 2013-02-19 19:28:57

 SP3IIZ

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

6580304
Skąd: Nowa Sól
Zarejestrowany: 2012-05-29
Posty: 67
Punktów :   
Silnik :: 1896,00
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2003
Imię :: Robert

Re: formatowanie laptopa

siemka samo włożenie płytki i sformatowanie lapka nic nie da lepiej zrób kopię zapasową systemu na 3 płytkach na których, będą sterowniki do lapka wcześniejsze formatowanie dysku może sprawić wiele kłopotów z wgraniem systemu dla laika

Offline

 

#9 2013-02-19 19:38:22

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

taa nie mam nic..Moze ktos dac link do karty graficznej nvidia g102m oraz do plyty glownej  asus k50in

Offline

 

#10 2013-02-19 19:39:04

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

kompa mam po rusku,ale udalo mi sie D uratowac ale czysty

Offline

 

#11 2013-02-19 19:45:18

 SP3IIZ

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

6580304
Skąd: Nowa Sól
Zarejestrowany: 2012-05-29
Posty: 67
Punktów :   
Silnik :: 1896,00
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2003
Imię :: Robert

Re: formatowanie laptopa

Offline

 

#12 2013-02-19 19:51:04

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

zal ..
Nic nie wiem co i jak bo po takim jezyku....
Dzieki ale kur nic nie wiem co klikac i nawet nie wiem gdzie pobrane pliki zapisuje

Offline

 

#13 2013-02-19 19:52:25

 SP3IIZ

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

6580304
Skąd: Nowa Sól
Zarejestrowany: 2012-05-29
Posty: 67
Punktów :   
Silnik :: 1896,00
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2003
Imię :: Robert

Re: formatowanie laptopa

zobacz do katalogu DOWLOAND

Offline

 

#14 2013-02-19 20:36:21

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

Nie ma
Powiedzcie mi jak przywrocic pliki z dysku D??
Przeciez tamten dysk nie powinno formatowac tylko C ;o
Kur ale spieprzylem..Myslalem ze to latwe ...Teraz mam po ang zrobilem jeszcze raz..
Przy instalowaniu systemu na koncu pisze wloz plyte z sterownikami ciekawe skad mam ja miec...Wiec daje wylacz i wlacz i jakos jestem na kompie..Ide spac i tak ten lamus ma ok 4 lata wiec niech spada

Offline

 

#15 2013-02-19 22:00:05

 mateusz3566

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961052.gif

13898912
Skąd: Płońsk
Zarejestrowany: 2011-11-13
Posty: 2025
Punktów :   30 
Silnik :: 1.9 TDI ALH
Moc [KM] :: 90
Rok :: 2001
Imię :: Mateusz

Re: formatowanie laptopa

siema czytałem temat ale do końca nie wiem, ale Ci powiem po swojemu. Jak włożysz płytkę i będzie ci się uruchamiał komp wciśnij  f8  to spowoduje rozruch płyty, na początku będzie kopiował potrzebne pliki ale jedziemy dalej czy akceptujesz umowę dajesz zgadzam się i później zostaje albo formatowanie dysku C albo jak masz partycje to formatujesz wszystkie partycje, lub jak masz załóżmy partycje D i E to możesz je zostawić w spokoju a dajesz format tylko C. Jest jeszcze opcja jeśli nie masz partycji żeby podzielić dysk C na  partycje, w tedy z tego co pamiętam używasz  klawisza C i ustawiasz jaką pojemność ma mieć twój kolejny dysk np.D . Teraz przystępujesz do instalacji systemu na dysk C wyskoczy komunikat z podaniem klucza, po wpisaniu system powinien się zainstalować.  Na sam koniec zostaną tylko sterowniki od dźwięku i karty. I jeśli podczas instalowania utworzyłeś partycje a ich nie widać kliknij prawym na Mój komputer i weź zarządzanie  i później  w zarządzanie dyskami i tam masz uaktywnienie danej  partycji którą wcześniej utworzyłeś. To chyba tyle

Offline

 

#16 2013-02-20 03:40:22

 SP3IIZ

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

6580304
Skąd: Nowa Sól
Zarejestrowany: 2012-05-29
Posty: 67
Punktów :   
Silnik :: 1896,00
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2003
Imię :: Robert

Re: formatowanie laptopa

Zgadza się tylko, że  kristo19921 sformatował dysk i nie wiedzł co ma na płytce, nie zrobił kopi zapasowej systemu a przy instalacji wybierasz język istalacji systemu, układ klawiszy ( polski programisty )

Offline

 

#17 2013-02-20 07:25:59

 mateusz3566

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961052.gif

13898912
Skąd: Płońsk
Zarejestrowany: 2011-11-13
Posty: 2025
Punktów :   30 
Silnik :: 1.9 TDI ALH
Moc [KM] :: 90
Rok :: 2001
Imię :: Mateusz

Re: formatowanie laptopa

to raczej już po ptakach.

Offline

 

#18 2013-02-20 11:23:34

 SP3IIZ

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

6580304
Skąd: Nowa Sól
Zarejestrowany: 2012-05-29
Posty: 67
Punktów :   
Silnik :: 1896,00
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2003
Imię :: Robert

Re: formatowanie laptopa

raczej tak

Offline

 

#19 2013-02-20 15:31:36

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

Dobra Panowie ciul z danymi ale chce miec po POLSKU windwosa pomozecie cos??
Windows 7 64bit

Offline

 

#20 2013-02-20 15:39:38

 mateusz3566

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961052.gif

13898912
Skąd: Płońsk
Zarejestrowany: 2011-11-13
Posty: 2025
Punktów :   30 
Silnik :: 1.9 TDI ALH
Moc [KM] :: 90
Rok :: 2001
Imię :: Mateusz

Re: formatowanie laptopa

jak instalowałeś system wyskoczyło podać klucz i zaraz później inne okienko z ustawieniami regionalnymi tam chyba wybiera sie jeżyk i jegi rozszerzenia.

Offline

 

#21 2013-02-20 15:47:17

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

mateusz3566 napisał:

jak instalowałeś system wyskoczyło podać klucz i zaraz później inne okienko z ustawieniami regionalnymi tam chyba wybiera sie jeżyk i jegi rozszerzenia.

Wybralem J polski ale nie bylo zadnego okienka zebym wpisal klucz..Instaluje Jezyk polski moze zadziala

Offline

 

#22 2013-02-20 15:55:26

 mateusz3566

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961052.gif

13898912
Skąd: Płońsk
Zarejestrowany: 2011-11-13
Posty: 2025
Punktów :   30 
Silnik :: 1.9 TDI ALH
Moc [KM] :: 90
Rok :: 2001
Imię :: Mateusz

Re: formatowanie laptopa

zawsze jest klucz do wpisania,  troche dziwne że nie było.

Offline

 

#23 2013-02-20 16:05:51

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

mateusz3566 napisał:

zawsze jest klucz do wpisania,  troche dziwne że nie było.

Wszystko dziala mam po Polsku ,super;))
Instaluje wszystkie programy
Jutro lub dzis kazdemu daje plusa..
Sluchajcie a musze pobrac karte graficzna sterownik?

Offline

 

#24 2013-02-20 16:10:40

miodek

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

Zarejestrowany: 2011-11-15
Posty: 864

Re: formatowanie laptopa

Tak, powinieneś jeśli nie chcesz aby chodzilo to wmiarę szybko, zainstaluj tez directX oraz kodeki K-Lite codec.


ROZRYWKA: www.filmy-dokumentalne.com - codziennie nowe filmy i reportaże
MOJE STARE AUTO: :-)

Offline

 

#25 2013-02-20 16:22:37

 SP3IIZ

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961017.gif

6580304
Skąd: Nowa Sól
Zarejestrowany: 2012-05-29
Posty: 67
Punktów :   
Silnik :: 1896,00
Moc [KM] :: 130
Rok :: 2003
Imię :: Robert

Re: formatowanie laptopa

Jak zainstalujesz system i pobierzesz aktualizację polecam zrobienie KOPI ZAPASOWEJ na przyszłość obejdzie się bez kłopotów instalacja systemu.W tym miejscu znajdziesz Konfigurację kopi zapasowej " Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Centrum akcji "

Offline

 

#26 2013-02-20 16:23:07

 mateusz3566

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961052.gif

13898912
Skąd: Płońsk
Zarejestrowany: 2011-11-13
Posty: 2025
Punktów :   30 
Silnik :: 1.9 TDI ALH
Moc [KM] :: 90
Rok :: 2001
Imię :: Mateusz

Re: formatowanie laptopa

jak ma geforca to Z tej strony pobierz http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Offline

 

#27 2013-02-20 16:33:04

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

mateusz3566 napisał:

jak ma geforca to Z tej strony pobierz http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

ale tam nie ma nvidia GeForce G102M

Panowie wchodze w menadzer urzadzen i pisze ze jest Ge Force G102M wiec musze i tak pobrac sterownik??
czy po prostu wyszukuje karte z kompa?

Ostatnio edytowany przez kristo19921 (2013-02-20 16:39:30)

Offline

 

#28 2013-02-20 17:55:28

 mateusz3566

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961052.gif

13898912
Skąd: Płońsk
Zarejestrowany: 2011-11-13
Posty: 2025
Punktów :   30 
Silnik :: 1.9 TDI ALH
Moc [KM] :: 90
Rok :: 2001
Imię :: Mateusz

Re: formatowanie laptopa

weź na pulpicie kliknij prawym pozniej właściwości i będziesz miał ustawienia i tam jest nazwa karty.

Offline

 

#29 2013-02-20 18:13:50

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

mateusz3566 napisał:

weź na pulpicie kliknij prawym pozniej właściwości i będziesz miał ustawienia i tam jest nazwa karty.

Słuchaj gry mi działąja to raczej jest karta graficzna;d
Ale dziwne ze sama sie zainstalowala;p
Bo patrze w menadzer urzadzen i wszystko spoko;d
Wiec chyba mam kompa zrobionego:)
Juz duzo rzeczy pobralem..Lece do pracy

Offline

 

#30 2013-02-20 18:17:27

 kutacso

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

33554058
Skąd: Stargard Szczeciński
Zarejestrowany: 2011-09-08
Posty: 745
Punktów :   
Silnik :: 1.9 tDI
Moc [KM] :: 140
Rok :: 2000
Imię :: Mateusz

Re: formatowanie laptopa

Pewnie zintegrowana karta i system sam przypisał jej sterowniki. Jak w większości przypadków.



kutacso

Offline

 

#31 2013-02-20 18:20:19

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

kutacso napisał:

Pewnie zintegrowana karta i system sam przypisał jej sterowniki. Jak w większości przypadków.

To dobrze;d
Ok lece milego wieczorka;p

Offline

 

#32 2013-02-21 15:52:52

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

Panowie
Czasami mi muli moja przeglądarka firefox..
Co zrobić komputer czysty a zmula nie możliwe ..

Offline

 

#33 2013-02-21 15:57:41

miodek

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

Zarejestrowany: 2011-11-15
Posty: 864

Re: formatowanie laptopa

Zainstaluj directX bo inaczej obraz będzie skokowy.


ROZRYWKA: www.filmy-dokumentalne.com - codziennie nowe filmy i reportaże
MOJE STARE AUTO: :-)

Offline

 

#34 2013-02-21 16:31:10

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

Nic NIE dało nawet na dysk c nie chciało się zianstalować tylko D

Offline

 

#35 2013-02-21 16:35:26

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

ku po formacie a taki lamus z niego..Co jest..Gry chodza ale minimalnie tnie leciutko scina..

Offline

 

#36 2013-02-21 16:44:15

miodek

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

Zarejestrowany: 2011-11-15
Posty: 864

Re: formatowanie laptopa

Sterowniki karty graficznej zainstalowałeś?
Jaki to jest procesor?
Ile pamięci?
Jaki system?
Jest już ok, czy dalej wolno?


ROZRYWKA: www.filmy-dokumentalne.com - codziennie nowe filmy i reportaże
MOJE STARE AUTO: :-)

Offline

 

#37 2013-02-21 16:46:20

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

miodek napisał:

Sterowniki karty graficznej zainstalowałeś?
Jaki to jest procesor?
Ile pamięci?
Jaki system?
Jest już ok, czy dalej wolno?

Nie instalowałem nic bo gry normalnie mi chodziły i nie ma żadnych błędów żebym coś instalował
Windows 7 64 bit Home Premium ..
Laptop ma dobre wymagania choć kupowałem 3 lata temu i dałem 3 tyś zł
Wolno dalej

Offline

 

#38 2013-02-21 16:48:56

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

Procesor
Inter Core TM 2 Duo CPU T6600 2,20GHz ,zainstalowana pamieć 4GB dysk twardy 500GB

Offline

 

#39 2013-02-21 16:54:16

miodek

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

Zarejestrowany: 2011-11-15
Posty: 864

Re: formatowanie laptopa

Wolno w grach czy podczas użytkowania w Windows?


ROZRYWKA: www.filmy-dokumentalne.com - codziennie nowe filmy i reportaże
MOJE STARE AUTO: :-)

Offline

 

#40 2013-02-21 16:57:48

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

miodek napisał:

Wolno w grach czy podczas użytkowania w Windows?

Bardziej użytkowanie..Uruchamianie jakiś stron/folderów itp
Ale moją gre tez mi scina jak nigdy ale troszke

Ostatnio edytowany przez kristo19921 (2013-02-21 16:58:40)

Offline

 

#41 2013-02-21 17:02:52

miodek

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422961004.gif

Zarejestrowany: 2011-11-15
Posty: 864

Re: formatowanie laptopa

Core Duo to dośc leciwy sprzęt a Windows 7 jest dość nowy. Pewnie dlatego tach chodzi.

Wywal tapete, może zmniejsz ilość kolorów na 16 bit...

Sterowniki sprawdz czy zainstlowałeś od płyty głównej, grafiki itd..


ROZRYWKA: www.filmy-dokumentalne.com - codziennie nowe filmy i reportaże
MOJE STARE AUTO: :-)

Offline

 

#42 2013-02-21 17:04:06

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

miodek napisał:

Core Duo to dośc leciwy sprzęt a Windows 7 jest dość nowy. Pewnie dlatego tach chodzi.

Wywal tapete, może zmniejsz ilość kolorów na 16 bit...

Sterowniki sprawdz czy zainstlowałeś od płyty głównej, grafiki itd..

Nie nie ..Dawniej już lepiej foldery się otwierały a jak był nowy to kliknięcie i otwarte ...
Jak sprawdzić czy mam zainstalowane?

Offline

 

#43 2013-02-21 17:12:19

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

Ten firefox w menadzerze zadan bierze mi 167kk pamięci i jak go mam włączonego i jak używam to jest 100% wydajnosci czemu?

Offline

 

#44 2013-02-21 17:22:02

 kristo19921

http://www.golf4.pun.pl/_fora/golf4/gallery/2_1422960990.gif

Skąd: Lubuskie
Zarejestrowany: 2011-10-06
Posty: 1042
Punktów :   
Silnik :: 2.0
Moc [KM] :: 115
Rok :: 2003
Imię :: Krzysiek

Re: formatowanie laptopa

Pobrałem Opere i jest 100x lepsza niz firefox

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
szafki na klucze kantor rzeszów auto gauge bosion